top of page

Reparatie en onderhoud

De Jong Techniek verzorgt reparatie en onderhoud voor onze eigen merken, zoals EGO, Pitbull, Eliet, Bobcat, Kränzle en Tielbürger. Maar we helpen u ook graag met andere merken. Heeft u reparatie op locatie nodig? Met een volledig ingerichte servicebus staan we paraat om u zo snel mogelijk weer in bedrijf te stellen!

Wij doen reparatie en onderhoud aan kleine machines voor tuin- en parkonderhoud, maar werken ook aan grotere machines. Daarnaast kunnen we ook constructiewerk uitvoeren en machines verzwaren.

De Jong fotografie 2024-04-29 WEB 500kb V1-05768.jpg
De Jong fotografie 2024-04-29 WEB 500kb V1-05899.jpg

Tuin & park
machines

MJ de Jong V1 OPN2-08209.jpg

Groenonderhoud, agrarisch en meer.

Lokaal vakmanschap en aandacht voor het product

Ons kleinschalige bedrijf biedt een breed scala aan nieuwe machines, ondersteund door een toegewijd team van vakmensen. Wij combineren uitgebreide kennis en ervaring met de persoonlijke service van een lokaal bedrijf. Onze kracht ligt in de betrokkenheid en aandacht die we aan elk project besteden, groot of klein. Als Zeeuws bedrijf hechten we veel waarde aan direct contact en persoonlijke aandacht, waardoor we net dat beetje extra kunnen bieden. Onze klanten waarderen onze flexibiliteit en het maatwerk dat we leveren. Kom langs en ervaar zelf de voordelen van onze lokale aanpak en vakmanschap.

bottom of page