top of page

Constructie

De Jong Techniek helpt zowel particulieren als bedrijven met diverse constructiewerkzaamheden. Wij ontwerpen en maken onder andere machines voor de agrarische sector, aquacultuur en windtechniek. Van ontwerp tot en met realisatie denken we mee en werken we tot een goed eindproduct.

Wij werken met RVS, staal en aluminium om stevige en goede producten te leveren. Met onze kennis en ervaring bieden wij maatwerkoplossingen, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Kom gerust langs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

De Jong fotografie 2024-04-29 WEB 500kb V1-04900.jpg

Gespecialiseerd in windtechniek, 
aquacultuur en de agrarische sector

Lokaal vakmanschap in constructiewerk

Ons kleinschalige bedrijf biedt maatwerkoplossingen in constructiewerk voor diverse sectoren. Met een toegewijd team van vakmensen combineren we uitgebreide kennis en ervaring met de persoonlijke service van een lokaal bedrijf. Onze kracht ligt in de betrokkenheid en aandacht die we aan elk project besteden, groot of klein. We zijn gespecialiseerd in constructiewerk voor de windtechniek, agrarische sector en aquacultuur. Als Zeeuws bedrijf hechten we veel waarde aan direct contact en persoonlijke aandacht, waardoor we net dat beetje extra kunnen bieden. Onze klanten waarderen onze flexibiliteit en het maatwerk dat we leveren. Kom langs en ervaar zelf de voordelen van onze lokale aanpak en vakmanschap.

bottom of page