top of page

Over ons

De Jong Techniek is een kleinschalig technisch bedrijf uit Oud-Sabbinge. Met een klein team van toegewijde technici staan we dagelijks klaar om zowel particulieren als zakelijke klanten te helpen met hun technische vraagstukken. Onze werkzaamheden variëren van de opbouw van druppelirrigatie op een aardappelfrees tot het vervaardigen van een maatwerk trap voor in huis.

Onze klanten, afkomstig uit Zeeland en daarbuiten, typeren ons als persoonlijk, daadkrachtig en betrouwbaar. Bij De Jong Techniek combineren we vakmanschap met een persoonlijke benadering, zodat we altijd de beste oplossing kunnen bieden. We zijn trots op onze reputatie en blijven ons inzetten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen.

MJ de Jong V1 OPN2-08290.jpg

Kom je bij ons werken?

Ben je op zoek naar een leerzame stageplek waar je echt aan de slag kunt? Bij De Jong Techniek bieden we jou de kans om mee te werken in ons kleinschalige en toegewijde team. Wij leren je het vak door je te betrekken bij alle voorkomende werkzaamheden, eerst onder toezicht en begeleiding, en daarna geven we je graag de kans om zelfstandig aan de slag te gaan.

Beschik je over specifieke kwaliteiten? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om deze optimaal in te zetten en verder uit te bouwen. Kortom, bij ons vind je een leerplaats met veel mogelijkheden en uitdagingen, waar je jezelf kunt ontwikkelen en waardevolle praktijkervaring opdoet.

Interesse? Neem contact met ons op en ontdek de kansen die wij jou kunnen bieden!

bottom of page